53 Признаци на момче или момиче концепция календар за да се изчисли момче или момиче

Момче или момиче?) Всички признаци на глупости) опит за себе си. Така че, аз и съпругът ми чака момчето)) (това е сигурно, те ни и пъпната връв и мъжки органи показа) към роднините на ултразвуковите мнения. приятели, колеги всички раздели) някой пророкуваха момче.Здравейте скъпи майка! Така че най-накрая попълни си редици. Сега 20-та седмица! Бременност първо място, неочаквано, но zhelaaanaya =) Искам да споделя опита си, за да се разсее (или да потвърди?) Много признаци за определяне на пола на детето. Харесва ми.

Разбира се, много пишат глупости е всичко. Това поне не е същото, но аз все още вярвам). Така знаци. Познай пола на детето и се опита в различни национални знаци. Така че, ако през първите три месеца от бременността, са белите дробове, те вярват, че едно момче. Ако.

Признаци Ако искате да спи на лявата ми страна, това е момче. От дясната страна? Devochka.Silneyshy токсикоза предвещава devochku.Esli имате сухи длани, изчакайте момчето, мека - devochku.Esli не можеш да живееш без цитрусови, воля кожата devochka.Treskaetsya? Това.

Вие имате момче, ако: Вие не трябва сутрешно гадене през първото тримесечие на тежестта. Сърдечна честота на плода по-малко от 140 удара в минута. корема стърчи и се очаква ниска. Вашият кръг корема, като баскетбол. Ареолата.Вчера каза, че ще е момче. Вероятността за грешка със сигурност е там, но ние сме в очакване на син)), които се интересуват - Искам историята да заемат относителните и различни гадания. Какво съвпадение или не. Така че: В кръвта подновяването на -.

Как да си представим едно момиче или момче? Сперматозоиди атакуват яйчни Мъже имат специално вътрешните органи - тестисите, където се произвежда сперма и се съхранява. Тестисите са специално торбички скротума (скротум), която поддържа температурата на тестисите.

Здравейте на всички. Искам да споделя интересна статия от Интернет. Известно е, че пола на детето се определя при зачеването и зависи от това дали спермата оплоди яйцеклетката. Ако това се дължи на спермата, носещ Х хромозоми - едно момиче и кога.

Представете си, че един ден учените разгадаят тайната на същността на програмирането на бъдещата пола на детето, а сега вие ще бъдете в състояние да планира за момче или момиче, без особено затруднение. Но днес този въпрос вълнува много хора, в действителност.

Какво нюанси трябва да се обмисли, ако искате да имате само момчета или само момичета? Казва MD, репродуктивен лекар, assistentkafedry акушерство и гинекология # 2 Sofiyaskoy ги gosudarstvennoyakademii. И. И. Mechnikova Елена Ostrovskaya.Izvestno, че подът на бъдещето.