Интериорен дизайн, ремонт на къщи и вили - до ключ - Новосибирск

Реновирана къща, частна къща - тя е отговорна. Тя се усложнява от факта, че в допълнение към вътрешно обзавеждане, домашни посещения и екстериора (фасада, покрив и т.н.). Ето защо, когато се планира ремонт на къщи по ключови нужди внимателно проучване на проекта, като се започне с окабеляването, интериора дома, водата и се стигне до крайния фасада.Списък на проектна документация за стандартния реновирана къща има следните компоненти:

 • Дизайнерски проект за обекта, включително разположението на стаите и други стаи в къщата, стени и други структури;
 • електротехнически проекти, в които се планира електрическите кабели като се вземат предвид всички потребителски товари, както и домакински уреди, със специфични изисквания за електрозахранването;
 • проект водоснабдяване вила, включително план не само за водопроводни тръби, но и топлопроводи в, както и автономни източници на топлина (например котли) и санитарно оборудване;
 • проект вентилационна система с инструментите и климатични системи.


Цената на ремонта на вилата и частен дом

По отношение на поддържането на къща до ключ, цена, разбира се, може да варира значително в зависимост от обема на работата, техния брой, разходите за материали и други нюанси. Ето защо, най-точната сума, която ще бъде в състояние да каже на майстора, само след като обект на изследване, работата по изготвяне на базата на която е направена оценката.


Нашата фирма извършва широка гама от различни услуги за ремонт, вътрешна и външна декорация на къщи в Новосибирск. Приблизителната реда на работа е както следва:


 • проектни документи, дизайн къща в проекта;
 • демонтаж на остарели и ненужни структури, устройства, тръби;
 • изграждане и подмяна на вътрешни преградни стени, стени;
 • сглобяване инженерни системи, който включва окабеляване, монтаж подаването на вода и отопление, охладителни системи за монтаж и вентилация;
 • под на циментова замазка;
 • монтиране на гипсокартон (таван, стена);
 • облицовка;
 • боядисване и други интериорни довършителни на къщи;
 • Deck подови настилки, както и инсталиране на цокъл;
 • монтаж на ВиК, контакти, ключове и т.н. в съответствие с проекта за дизайн у дома и, ако е необходимо.


Разбира се, това е само един пример за това как ремонт на къщи, цената на които може да зависи от редица малки неща, които е желателно да се вземат предвид по-при подготовката на проектната документация.

Ремонт на частни къщи и вили от нашата компания

Нашата компания има много години, които извършват ремонт и обзавеждане къщи в Новосибирск и Новосибирск регион. Богатият опит на нашите специалисти помага да се вземат предвид всички нюанси в подготовката на проекти, планиране и провеждане на операции. Ние ще ви помогне не само съвети, дава съвети за начина на водене ремонти, компетентен технология, но и да ви помогне да вземете материали, в зависимост от вашите нужди и възможности.

Екипът ни е не само на специалистите по вътрешна и външна декорация на къщи, но също и електротехници, водопроводчици, инженери и дизайнери. Тесните специалисти в своята област, успешно са преминали много проекти. Работа в съюз, те ще изпълни цялата работа качествено и в срок.

Преди започване на ремонта ние се сключи споразумение, което взема предвид всички документи по проекта, реда и размера на работата, както и предписано от ремонта на гаранционния продукт. Ние даваме 2 години гаранция, както е посочено в договора.

Интериорен дизайн, ремонт на къщи и вили - до ключ - Новосибирск